Meníme veci, ale nebojte sa, je to všetko v snahe o lepši rave zážitok a temnejšiu atmosféru. 

 


 

MIERIME SPÄŤ DO KATAKOMB! (Stará Sladovňa)

 

Hviezdou tohtoročného REDROOM Košice je síce blk. no priestor ako Katakomby, podzemný klenot, ktorý je vyšitý ako na mieru pre rave s démonmi. Katakomby vás zavedú hlbšie do srdca podzemnej scény a ponúkajú intímne prostredie, ktoré zaručuje nezabudnuteľný zážitok.

 

 

Katakomby umožňujú zachovať jedinečnú atmosféru a energiu, ktorá definuje REDROOM KOŠICE! Do vypredania kapacity ostáva necelých 290 lístkov

 

 


 

ZHOĎ TREZORA!

 

Rovnako ako minulý rok, nezameriavame sa len na hudbu sme odhodlaní vytvárať chvíle, ktoré s vami zostanú navždy! Máš chuť zhodiť TREZORA z výšky 4000m? Tak postačí ak spoločne rozoberiete posledných 290 lístkov a my sa postaráme o to aby Trezor padol :D !

 

PS: Strach z výšok má obrovský a to ti zachytíme vo VLOGU!

 

 


 

DEADREALSOON

 

Do katakomb až z Prahy dorazí tak isto ako minulý rok tatter @deadrealsoon - u ktorého sa môžeš počas celého večera nechať pokresliť! Sebastian taktiež stojí za dizajnom loga REDROOM!

 

 


 

REDROOM KOŠICE je o posúvaní hraníc, objavovaní nových horizontov a vytváraní spomienok, ktoré vydržia. Vďaka našej zmene ku katakombám, line-upom so zahraničnymi menami a Trezorovmu odvážnemu zoskoku padákom je tohtoročná udalosť pripravená byť legendárnou.

 

 


 

Pridajte sa k nám 31.10. ponoriť do srdca techna. Nepremeškajte svoju šancu byť súčasťou tohto rave zážitku. Zabezpečte si lístky čím skôr a pripravte sa na RAVE WITH DEMONS all night long!

 

Posledné vstupenky nájdeš tu! A nezabudní - cena v kamenných predajniach je výhodnejšia!