Predstavujeme Vám DJov labelu REDROOM, ktorí tvoria jadro zoskupenia, každý prispieva svojím jedinečným štýlom a talentom k nášmu bohatému repertoáru. Celkovo nielen formujeme budúcnosť nášho labelu, ale aj posúvame hranice toho, čo je možné vo svete elektronickej hudby a naše dvere zostávajú stále otvorené pre nové talenty.

 


 

Trezor

@trezor._

Trezor vkladá do všetkého maximum. Jeho heslo „Only Proper Sound” a vlastný projekt REDROOM label má za úlohu dostať undergroundový sound a slovenskú, klubovú techno scénu na zahraničnú úroveň. Vo svojej tvorbe nepozná hranice a každým svojim trackom ich posúva vpred.

 

Vďaka jeho snahe prezentovania kvalitného techna sa táto komunita čo raz viac rozrastá a záujem mladých ľudí o tento „proper sound“ nadobúda u nás doposiaľ nevídané rozmery. Trezor dáva do popredia aj novú edíciu značky „TRZR.LUVS.U“ kde sa s REDROOM-om vracia ku jeho začiatkom a to konkrétne ku Trezorovému all night long setu.

 

 

 


 

Dr.Sound

@dj_drsound

 

Dr.Sound je DJ a producent, ktorý pôsobí na scéne od roku 2019. Jeho sety sa skladajú z viacerých žánrov ako napríklad Hard-Trance/Hard-Techno/Acid-Techno, Tekkno a Psytrance. Vyznačujú sa hlavne energetickými prechodmi a rýchlym tempom. Čo sa týka produkcie, zameriava sa najmä na Hard-Techno a Hard-Trance.

 

Známy je aj vďaka svojmu rezidentnému eventu s názvom Subway Sounds. Ďalšia z úspešných akcií, ktorú zastupoval bol Tranzitt v bývalom bratislavskom klube Wax. Svoje sety odohral taktiež na známych eventoch ako, Brainwash alebo Re:set.

 

 

 


 

Diente

@diente.denis

 

Najmladším členom REDROOM labelu je rezký producent a DJ pomenúvajúci sa ako Diente. Jeho tvorba je fúziou viacero štýlov hudby ako napríklad Techna, UK štýlu či menej tradičných štýlov ako Speed House alebo Jersey club no takisto zvykne hrávať aj ako support na rapových akciách. Diente-ho produkcia sa skladá nie len z beatov, ale takisto aj z množstva vlastných trekov.

 

Popri hudbe sa aktívne venuje aj oblečeniu a to už pri produkovaní REDROOM brandu alebo pri zhotovovaní vlastných kúskoch ktorými sa prezentuje na svojich shows.

 

 

 

 


 

Levre

@levre.dj

Najnovším členom REDROOM labelu je slovenský hard techno/technostep DJ a producent  LEVRE. K DJingu sa dostal v roku 2020, kde prezentuje hlavne vlastnú produkciu, pričom pre každý set pripravuje nové tracky aby ľuďom priniesol vždy originálny a nový zážitok. Produkcii sa venuje niekoľko rokv, pričom popularitu si získali na SoundCloude hlavne techno edity známych skladieb od interpretov ako sú Nelly Furtado, Aneta Langerová, Verona a iní. 
V produkcii využíva prvky dubstepu, hardcoru či DnB, kladúc dôraz na silné a originálne melódie s poriadnou basou. Jeho produkciu si mohol počuť na popredných zahraničných labeloch ako napríklad Dreizehn Schallplatten, Eclipse Recordings alebo Wicked Waves a mnoho ďalších.