V histórii REDROOM LABEL doposiaľ nikdy nevznikla podobná výzva ako dátum 31.10.2023!

 

Výzva, do ktorej sme sa pustili, nebola len obyčajným eventom – bola míľnikom, veľkým zblížením fanúšikov techna a historickým úspechom. V tento pozoruhodný deň sme sa rozhodli vykonať nie jeden, ale dva monumentálne počiny, ktoré predstavujú kľúčový moment našej cesty a misie pretvoriť techno scénu na Slovensku.

 

 


 

Všetko sa to začalo v Bratislave, keď sa unikátny koncept TECHNO-TRAIN dal do pohybu a pripravil pôdu pre deň bezkonkurenčného RAVE. Cestujúci si užili 7 hodinovú cestu počas ktorej sa o hudbu postaral Trezor spoločné so supportom od Dr.Sound & Spacer. Keď sme o 15:00 odchádzali zo stanice, bolo jasné, že toto je cesta ako žiadna iná.

 

 


 

Cieľovou destináciou boli Košice! Hodiny ukazovali 21:00 hod. ako sa vlak valil do srdca mesta, kde každú sekundu mala vypuknúť najväčšia RAVE party v histórii REDROOM labelu. Temná atmosféra hlbín katakomb vytvárala návštevníkom mráz na chrbte už pri vstupe. Okrem tematického priestoru, pozdvihla celkový zážitok aj vizuálna show v podaní x1kx34jdott.hill & dom.franko

 

 


 

Noc oficiálne odštartovala príchodom Dienteho na stage, ktorý svojim jedinečným spôsobom otvoril peklo. Párty s démonmi započala a čoskoro mala do hudobného tranzu pohltiť každého prítomného ravera.

 

 


 

To, čo urobilo tento event skutočne výnimočným, bola prítomnosť medzinárodných DJ-ov, ktorí debutujú na Slovensku. Ich vystúpenia dodali podujatiu výraznú, globálnu príchuť a označili významný moment v techno histórii krajiny. Týmto umelcom vyjadrujeme úprimnú vďaku za to, že sa s nami podelili o svoju hudbu a talent.

 

 


 

Náš triumf by nebol úplný bez neoceniteľnej podpory nášho partnera Jägermeister. Zohrali kľúčovú úlohu nielen pri realizácii oboch eventov, ale aj pri zvyšovaní kvality celkového zážitku pre návštevníkov. Práve takéto partnerstvá pozdvihujú eventy do nových výšin a my sme naozaj vďační za ich podporu!

 

 


 

Výrazným spestrením noci bola prítomnosť stánku s REDROOM brand. Tu mali raveri možnosť preskúmať a zakúpiť si celý rad tovaru vrátane najnovších prírastkov z našej kolekcie „RAVE WITH DEMONS“. Tento stánok bol pokladnicou módy a doplnkov a ponúkal kúsok ducha podujatia, ktorý si účastníci mohli odniesť domov.

 

 


 

Úderom polnoci dav kolektívne zatajil dych, keď Trezor vyšiel na pódium. Jeho prítomnosť bola dôkazom srdca a duše labelu a jeho set nebol ničím menším než veľkolepým. Trezor, známy pre svoje jedinečné umenie vo svete techna, rozpútal v katakombách peklo ako nikde inde!

 

 


 

Keď sa záver Trezorovho vystúpenia rozliehal miestom konania, na obrazovkách sa premietala pocta na počesť nášho drahého priateľa, DJ Robina, ktorý už nie je medzi nami. Táto pocta bola slávnostnou pripomienkou krehkosti života a oslavou jeho pamiatky.

 

 


 

Vrcholom večera nebol nikto iný ako Dr. Sound, ktorý svojim vystúpením uzatvoril brány pekla a zanechal dav v temnote úžasu.

 

 


 

Samozrejme, nič z toho by nebolo možné bez úžasných ľudí, ktorí sa podujatia zúčastnili. Chceme sa úprimne poďakovať všetkým zúčastneným raverom, ktorí urobili tento večer výnimočným. Váš entuziazmus a energia sú to, čo prispelo k absolútnemu úspechu podujatia.

 

 


 

Nie je to tak dávno, čo sme zorganizovali našu úplne prvú undergroundovú párty REDROOM v garáži v náročných časoch pandémie v roku 2020. Od tých skromných začiatkov sme prešli neskutočne dlhú cestu.

 

To, čo začalo ako podzemné zhromaždenie v garáži, sa teraz vyvinulo v nezabudnuteľné, vypredané podujatia. Táto cesta je dôkazom odolnosti, vášne a neochvejnej podpory našej komunity. Je to dôkaz sily hudby, jednoty a spoločnej lásky k technu.

 

Táto noc nebola len oslavou; bola to deklarácia toho, čo znamená REDROOM – svedectvo o tom, odkiaľ sme prišli a pohľad na pozoruhodné výšky, ktoré ešte musíme dosiahnuť.

 

 


 

Kde jedna cesta končí, druhá začína. Bola to crazy jazda, no teraz je čas rozlúčiť sa. Pridajte sa k nám na veľké finále, ALL NIGHT LONG set od Trezora, ktorý podáva svoj doteraz najpozoruhodnejší výkon vo svojej kariére. Tento event znamená koniec jednej éry a nie je na to lepšie miesto ako v srdci Košíc. Pridajte sa k nám a vzdajte hold dedičstvu Trezora na "R.I.P TREZOR", najvýhodnejšie lístky dostupné tu.

 

 


 

Na záver, obe vypredané eventy, techno-vlak a katakomby, boli nezabudnuteľným večerom, v ktorom sa stretlo to najlepšie zo sveta techna. Bola to oslava hudby, umenia a komunity, zážitok, ktorý nám zostane v spomienkach ešte roky.

 

Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na realizácii tohto podujatia, a tešíme sa na ďalšie neuveriteľné noci v budúcnosti. Spomienky na tento rave s démonmi v Košických katakombách žijú ďalej.

 

#ONLYPROPERSOUND